Παρουσίαση βιβλίου στο σχολείο μας

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου  2015 στις 6.30  το απόγευμα  στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου " Ψωροκώσταινα " της Κατερίνας Παπαδριανού που συνδιοργανώθηκε με το Δήμο Ερμιονίδας, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου και το Γυμνάσιο Κρανιδίου.Παρούσα ήταν και η συγγραφέας.
Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και το κοινό έμεινε πολύ ικανοποιημένο με τα ιστορικά στοιχεία και γεγονότα που περιέχει  το βιβλίο και αναφέρθηκαν από τους παρουσιαστές και τη συγγραφέα.
Την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους η διευθύντρια κ. Ελένη Στογιάννου, στη συνέχεια προλόγισε ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δημαράκης και στη συνέχεια η παρουσίαση έγινε από την κ. Σοφία Μπουγιούρα φιλόλογο του σχολείου μας και τον κοινωνιολόγο κ. Γιώργο Κόνδη διευθυντή του Σ.Δ.Ε. Ναυπλίου και του παραρτήματος του Κρανιδίου και στο τέλος η συγγραφέας κ. Κατερίνα Παπαδριανού αναφέρθηκε σε γεγονότα και πρόσωπα της εποχής της επανάστασης του 1821 που είναι λιγότερα γνωστά , αλλά και σε γεγονότα που έλαβαν χώρα στην περιοχή μας.
Την τεχνική υποστήριξη της παρουσίασης και την μουσική επένδυση της εκδήλωσης είχε η καθηγήτρια του σχολείου μας μαθηματικός κ. Σοφία Λουκαΐδου.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή στο χώρο του Γυμνασίου Κρανιδίου.
 
parousiasi 2  parousiasi 1    parousiasi 3     parousiasi 4

Περιβαλλοντική Συνάντηση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 28-2-2012, η Επιμορφωτική Συνάντηση για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με θέμα «Εισαγωγή ? Μεθοδολογικές προσεγγίσεις στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση».

 

IMG 0609
IMG 0611 IMG 0614