Ορισμός σημαιοφόρων και παραστατών για το σχολ. έτος 2014-2015

Σε συνεδρίαση του Συλλόγου των καθηγητών του Γυμνασίου Κρανιδίου για την εκλογή των σημαιοφόρων και παραστατών στις παρελάσεις του σχολ. έτους 2014 - 2015 και μετά από κλήρωση μεταξύ των αριστούχων της Γ΄τάξης στο Γραφείο της Διευθύντριας του Γυμνασίου, ενώπιον όλων των υποψηφίων ορίστηκε η παρακάτω σύνθεση:

Για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου σημαιοφόρος ορίστηκε ο μαθητής της Γ΄Γυμνασίου Λούμης Χρήστος και παραστάτες από την Γ΄τάξη οι μαθητές : Δριβάλα Παντελίνα  και Ντουζένης Παναγιώτης   και η  Μέξη Αθήνα  ως διμοιρίτισσα η οποία θα καταθέσει και το στεφάνι του σχολείου.
Από την Β΄τάξη παραστάτες στη σημαία ορίστηκαν οι μαθήτριες Πουρή Μελένια και Κούτση Αγγελική, ενώ από την Α΄τάξη κατόπιν κληρώσεως μεταξύ των αριστούχων με  απολυτήριο Δημοτικού ¨10¨ παραστάτης θα είναι ο μαθητής Παναγούλης Γιώργος.

Για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου σημαιοφόρος θα είναι η μαθήτρια  της Γ΄τάξης Λαμπίρη Μαρία Νιόβη και παραστάτες από την Γ΄τάξη ο μαθητής Κωστάλλας Διονύσιος και η μαθήτρια Παπασταύρου Δάφνη και ως διμοιρίτισσα ορίστηκε η μαθήτρια Παπαθανασίου Ραφαηλία  η οποία θα καταθέσει και το στεφάνι του σχολείου.