Εικόνα1.jpg

 

 

 ΝΕΑ

 

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
ΚΡΑΝΙΔΙ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Read more


  Χάρτης Ιστότοπου

Read more

  Χάρτες περιοχής

Read more

  

Τηλ: 2754021479 &
2754029390 
Fax: 275402939
1

   Επισκέπτες

web statistics

ΣΧΟΛΙΑ - ΝΕΑ

 

Στείλτε μας τη γνώμη σας, τις παρατηρήσεις σας ή τα σχόλιά σας για την ιστοσελίδα μας

 Σήμερα Μάης 2011

Συγνώμη που δεν έγινε καμιά ενημέρωση εν τω μεταξύ.

Το 2007 ολοκληρώθηκε η επισκευή. Το ισόγειο του κεντρικού κτηρίου διαμορφώθηκε και στέγασε το ΕΠΑΛ.

Φτιάχτηκε και το Γυμναστήριο

ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, χάρη στη καλή συνεργασία που είχαμε με τον τότε Δήμαρχο κ. Σφυρή Δημήτριο και τον Δημ. Σύμβουλο κ. Τόδωρη Παντελή έγινε το ΣΔΕ και έδωσε το 2010 τα πρώτα απολυτήρια.

Δύο χρόνια και πολύ πιο ευχάριστο και ενδιαφέρον από το Εσπερινό.

 

 

29-6-2011 ΞΑΝΑΔΩΣΑΜΕ

 

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣ

 

Όπως πολύ σωστά είχε πει ο σοφός Κλεόβουλος «Οψιμαθή είναι  μάλλον ή αμαθή» δηλ. καλύτερα να μαθαίνεις έστω και αργά, παρά να παραμείνεις αμαθής.

Αυτό είναι για μένα προσωπικά το Σ.Δ.Ε. Μια δεύτερη ευκαιρία στη μάθηση, στη ζωή. Αυτή που κάποτε, για διάφορους λόγους, όλοι εμείς οι απόφοιτοι- μαθητές δεν είχαμε όταν έπρεπε.

Αποφασίζοντας να φοιτήσω σ’ αυτό το σχολείο δεν άνοιξα δρόμο στη γνώση, μα και στην αποφασιστικότητα. Διότι κάνοντας πράγματα για την προσωπική μου εξέλιξη, έγινα πιο δυνατή, πιο αποφασιστική.

Κατανόησα ότι αν θες όλα τα μπορείς και πάνω απ’ όλα ποτέ δεν είναι αργά.

Η διετής φοίτησή μου στο ΣΔΕ ήταν ένα ευχάριστο δώρο.

Υπήρχαν βέβαια φορές που η κούραση ήταν αρκετή, λογικό βέβαια αφού δουλεύω. Όμως αυτός ήταν και ο λόγος που με ωθούσε στο να συνεχίσω.

Γνώριζα πως όλα αυτά αποσκοπούσαν σε κάτι καλύτερο. Σε μια καλύτερη δουλειά, σε μια καλύτερη ζωή, σε μια καλύτερη ψυχολογία.

Δεν είναι το απολυτήριο Γυμνασίου ο λόγος που θα συνιστούσα το ΣΔΕ σε άλλους, μα όλα τα παραπάνω που κέρδισα.

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους ανθρώπους που μας προσέφεραν τις γνώσεις τους, τους καθηγητές μας. Που χάρη σε αυτούς και τη ζεστασιά τους, τώρα στέκομαι ενώπιον σας καλύτερη, συνετότερη και λίγο πιο σοφή.

Δεν θα σας κουράσω άλλο διότι θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ ακόμη, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς που μου/μας προσέφεραν αυτή την  ευκαιρία.

Την ΔΕΥΤΕΡΗΕΥΚΑΙΡΙΑ στη γνώση. Είναι πολύ ευχάριστο να επιτύχεις αυτό που επιθυμείς.

Κι εγώ αυτό το κατάφερα.

Σας ευχαριστώ όλους.

Σχετικά γράφουμε στο ιστολόγιό μας

 

Από τις επισκευές το 2006

Η Ιστορία του βάτραχου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

 

 

 

20/9/2005

Έχουμε νέα! Μπορεί να μην τα καταφέραμε με το εσπερινό (θέλει 20.000 πληθυσμό) αλλά φτιάξαμε ΤΑΔ. Τμήμα Αθλητικής διευκόλυνσης ή Αθλητικό τμήμα θα λειτουργεί από το Σεπτέμβριο και οι μαθητές του θα επιλεγούν από τη φετινή ΣΤ Δημοτικού τώρα τον Ιούνιο 2005. Φυσικά ο κ. Δήμαρχος θα φτιάξει όπως  διαβεβαίωσε το γήπεδο ΠΑΟΚ και το Γυμναστήριο του σχολείου. 

Η Ενισχυτική διδασκαλία στο σχολείο θα αρχίσει από τον Οκτώβριο. Γίνονται δωρεάν μαθήματα για τους αδύνατους μαθητές αλλά και τους δυνατούς που έχουν κάποιο κενό. Διδάσκονται Αρχαία &Νέα Ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία Τηλεφωνήστε μας να μάθετε το πρόγραμμα, εκτός αν θέλετε να πληρώνετε  στα φροντιστήρια.

  Η χρονιά 2004-05 τελειώνει. Οι εξετάσεις αρχίζουν 23 Μαΐου. Καλή επιτυχία.

2010. Τα ΤΑΔ λειτούργησαν, το Γήπεδο έγινε το 2010 αλλά ΤΑΔ και η ενισχυτική θυσιάστηκαν στο ΜΝΗΜΌΝΙΟ.

 

Τα έργα στο σχολείο μας καλά κρατούν (συνεχίζονται). Σε σύσκεψη στα τέλη Σεπτεμβρίου 2003 οι μηχανικοί της Νομαρχίας μας διαβεβαίωναν ότι τα «μπετά θα έχουν πέσει μέχρι 10 Οκτωβρίου». Δεν διευκρίνισαν όμως ποιας χρονιάς (2003 ή 2004 ή…)

Τελικά πέσανε τσιμέντα. Στις 19 Μάρτη. Αλλά τα μισά. Ας είναι.

Αυτά τα γράφαμε τον Απρίλιο. Καλοκαίριασε όμως αλλά δεν έχουν βγει ακόμα τα καλούπια, τίποτα δεν τελειώνει (ακόμα και ο Καλατράβα τέλειωσε) και το Σχολείο χρειάζεται ακόμα μια αίθουσα. 

Γενάρης 2005 η εργολαβία τέλειωσε όχι όμως τα έργα!!!!!!!!!!

Ιούνης 2005 τσιμέντα δεν πέφτουνε. Σοβάδες πέφτουνε τώρα πια. Ευτυχώς το σαββατοκύριακο και όχι τις ώρες λειτουργίας του σχολείου. Ζητήσαμε από τη Νομαρχία να ελέγξει μηχανικός όλους τους σοβάδες. Ωραία η εικόνα δίπλα.

Μήπως πρέπει να ενδιαφερθούν και οι γονείς;

Αφήσαμε αυτά τα λίγα για να θυμίζουν τι τραβήξαμε από το 2000 μέχρι το 2008.