Εικόνα1.jpg

 

 

 ΝΕΑ

   ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Το blog μας

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
ΚΡΑΝΙΔΙ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Read more


  Χάρτης Ιστότοπου

Read more

  Χάρτες περιοχής

Read more

  

Τηλ: 2754021479 &
2754029390 
Fax: 2754029390

   Επισκέπτες

web statistics

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 

2006: Το Γυμνάσιο Κρανιδίου στη Μαθητιάδα

Για δεύτερη φορά μετά το 2004, το Σχολείο μας θα πάρει μέρος στη Μαθητιάδα που γίνεται στην Πρώτη Σερρών, με 17 μαθητές-αθλητές, από 12 έως 17 Μαΐου.

Πρόκειται για μια αθλητική συνάντηση όπου οι μαθητές των Ελληνικών Γυμνασίων από όλους τους νομούς της Ελλάδας και από την ομογένεια συναντιούνται σε έναν κοινό τόπο, την Πρώτη Σερρών. Η συνάντηση αυτή σκοπό έχει τα παιδιά να αναπτύξουν την άμιλλα, τη συντροφικότητα, τη συναδέλφωση, το συναγωνισμό και την αποδοχή του διαφορετικού. Όλες αυτές οι έννοιες γίνονται για τα παιδιά πραγματικές βιωματικές εμπειρίες που αισιοδοξούμε ότι θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Δείτε: http://www.mathitiada.gr Η μεταφορά των μαθητών καλύφθηκε χάρη στην ευγενική χορηγία του κ. Σφυρή Δημήτριου τον οποίο θερμά ευχαριστούμε.

ΠΡΩΤΗ 2006

2007:Το Γυμνάσιο Κρανιδίου ΞΑΝΑ στη Μαθητιάδα

για τρίτη χρονιά και με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή 40 μαθητών-αθλητών. Με επιχορήγηση από το Δήμο Κρανιδίου, χορηγίες και συμμετοχή των μαθητών. Πήγαν τα παιδιά με συνοδούς το Γυμναστή κ. Κοτσοβό Παναγιώτη και την κ. Βαλαβάνη Ελένη και Αρχηγό Αποστολής το Γυμναστή κ. Μαλτέζο Αθανάσιο, αγωνίστηκαν, διασκέδασαν, απέκτησαν μοναδικές εμπειρίες και γύρισαν σχεδόν όλα και με κάποιο μετάλλιο στο λαιμό τους. Έχουμε και λέμε:

ΧΡΥΣΟ: Η ομάδα ποδοσφαίρου(Αποστολόπουλος Π., Ζαραφωνίτης Γ., Σαγκατέλοφ Α., Καπράνης Α., Καλατζής Β., Λάμπρου Α., Παπαδίας Φ., Γιακουμής Λ., Σχινάς Α., Λιώσης Β., Σαράντος Γ., Καρανικόλας Α., Μαλτέζος Κ., Μπαϊρακτάρης Α. και Φλωράκης Η.)

Η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών όπως και πέρυσι (Χριστοπούλου Α., Βουτσαδάκη Σ., Φλεβαράκη Μ., Ρέκκα Μ., Ρέκκα Σ., Ζαραφωνίτη Δ., Κοντογιώργη Γ., και Πήλιουρη Π.)

ΑΡΓΥΡΟ: Η ομάδα μπάσκετ αγοριών (Δαγρές Α., Λάμπρου Α., Μαλτέζος Κ., Ρόζος Α., Παπαδίας Φ., Ζαραφωνίτης Γ., Καρανικόλας Μ., Κακουριώτης Χ.)

Τέννις: Σερέτη Χ,- Καψάλης Γ.

Σκυταλοδρομία 4Χ80 κοριτσιών: Βλαχοποίλου ’.-Ρέκκα Σ.-Βόγκλη Κ.-Γεωργιλή Ε.

1000μκοριτσιών:Βλαχοπούλου ’ννα.

Βάδην κοριτσιών: Ζόγκα Σοφία

ΧΑΛΚΙΝΟ: Κολύμβηση: Σκυταλοδρομία 4Χ25 κοριτσιών (Ζαραφωνίτη Δ.-Ρέκκα Μ.-Ρέκκα Σ.-Ζόγκα Σ.)

2010: Τέταρτη φορά στην Πρώτη Σερρών

Με την μικρότερη αποστολή, λόγω μνημονίου, μόλις 7 μαθητές και 1 Γυμναστής μαζί με το Γυμνάσιο και Εύβοιας, ταξιδέψαμε μαζί παίξαμε μαζί πήραμε 2η θέση στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ μπα ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!